sosyal-medya-izmir-dokunmatik-eldiven-ornek-1

Günümüzde her türlü mecra birbiri içine adapte olmaya oldukça meyilli. Özellikle moda ve teknoloji her geçen gün birbirine entegre oluyor.  Yeni telefon kılıfları, oldukça geniş renk alternatifleriyle telefonlar, kulaklıklar, bilgisayarlar… İphone’ nun 5s ile birlikte piyasaya Kasım ayı başında sunduğu 5c serisinin farklı özellikleri yanında getirdiği en büyük yeniliği renk alternatifleriydi mesela. Çünkü bugüne kadar  iphonenun sadece siyah ve beyaz renklerine aşinaydık. Şimdi ise teknolojiyi biraz daha renklendirmek isterseniz beyaz, pembe, sarı, mavi veya yeşil olanlarından bir tanesini edinebilirsiniz.

Moda ve teknoloji işbirliğine en son örnek dokunmatik ekranlarla rahatlıkla kullanabileceğiniz, dokunmatik ekranlara uyumlu eldivenler. Havaların iyiden iyiye soğumaya başladığı şu günlerde birçoğumuzun problemi dışardayken dokunmatik ekranlara tam anlamıyla ‘’dokunamamak’’ , dokunsak da gereken etkiyi yakalayamamak. Soğuğa karşı koymak mümkün mü ? Bizce değil. Peki telefon ya da bilgisayarlarımızdan vazgeçmek mümkün mü? Dünyanın sonu geldi deseydik daha az ürkütücü olabilirdi. İşte tam da bu nedenle bu eldivenler teknoloji ve moda tutkunlarının gözdesi olmaya aday.

İşin içine moda girdiği için fonksiyonel oldukları kadar trend de olan birkaç modeli sizlerle paylaşalım dedik. Hepsinin ayrı ayrı özellikleri mevcut. Bir göz atmanızda fayda var.

Kimisi bildiğimiz düz eldiven formatında.

sosyal-medya-izmir-dokunmatik-eldiven-ornek-1

Biraz farklı duruş isteyenlerin deri olanlarını tercih etmesinde fayda var.

sosyal-medya-izmir-dokunmatik-eldiven-ornek-2

Yok ben daha da özel bir tasarım istiyorum diyorsanız, Mujjo’nun tasarımladığı Etyopya kuzu derisi ve Mısır pamuğundan üretilmiş olan modeli tercih edebilirsiniz.

sosyal-medya-izmir-dokunmatik-eldiven-ornek-3